Cautare

7141 de rezultate pentru "vreau sa mi schimbat adresa depending factura" (3.02 secunde)
Argumentatia intocmita de PSD, care cuprinde 30 de capete de acuzare la adresa lui Basescu, nu i-a convins pe conservatori.
Conform pronosticurilor inaintate de presedintele PDL Constanta, deputatul Stelian Dutu, exista mari sanse ca toti cei prezentati in cursul acestui week-end sa devina primari.
"Incep prin a va ruga sa ne amintim impreuna ca in urma cu 20 de ani peste 1.000 de oameni si-au dat viata pentru libertate. ... Dupa o perioada de campanie electorala si conflicte, este momentul sa privim Romania cu responsabilitate.
Republica Moldova Candidatul stangii proruse, Igor Dodon, a reusit duminica ceea ce era cat pe ce sa izbuteasca inca din primul tur de scrutin, invingand-o pe candidata reformista pro-UE Maia Sandu.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea.
Situatia este cu atat mai grava cu cat acestia se specializeaza pe zi ce trece, iar din randurile lor fac parte hackerii, care nu au cum sa rateze daca isi pun in cap sa-ti afle PIN-ul cartii de credit.
Într-o adresa intrata în posesia GdS, Bostina si Asociatii, cei care au oferit consultanta juridica firmei Al Arrab Contracting Company în procesul de preluare a uzinei din Craiova, refuza sa publice contractul de privatizare. Contractul de privatizare a Electroputere începe sa ridice mari semne de întrebare.
Presedintele Traian Basescu sustine ca grupurile de tip mafiot - ajutate cu „nevinovatie“ de presa - au declansat o campanie de discreditare a sa si a Aliantei.
Birourile permanente au decis sa convoace pentru astazi sedinta Camerelor reunite ale Legislativului. Astfel, presedintele Traian Basescu se va adresa astazi, la ora 17.00, Parlamentului cu un mesaj pe probleme actuale legate de politica interna.
Asa se declara liderii PD-L dupa sedinta de astazi a Coalitiei in care au decis impreuna cu social-democratii sa se preocupe de problemele guvernarii si nu de atacuri persoanele.
Cand am ceva de spus spun direct, nu ma ascund "Cred ca unii colegi pot sa spuna ca eu sunt in spatele domnului Voiculescu, in spatele domnului Vintu, dar nu cred ca astea sunt lucruri care stau in picioare.
Oamenii cu care seful PSD vrea sa mearga pana la capat (Autoare:
'Revenita pe sticla dupa o izbanda de mamica, Oana Stancu nu pare dispusa sa se conformeze politicii obediente a Antenei 3 fața de Victor Ponta si iese din front.
Este vorba acum despre o benzinarie "rulata" pe acte in familie, ocazie cu care i-a crescut pretul de aproximativ zece ori, suficient cit sa-i aduca lui Mimitel o returnare de TVA de peste 5,5 miliarde de lei.
Mai mult, Constitutia nu mentioneaza nicaieri ca partidul cu cel mai bun scor ar fi indreptatit sa numeasca premierul, prin urmare este vorba de o mana in care orice jucator poate plasa - iar cu un Traian Basescu ajuns seful statului ne putem astepta la orice, de la "pe de trei” pana la cacealmale.
Ministrul agriculturii si dezvoltarii rurale, Valeriu Tabara afirma, intr-un interviu acordat ziarului "Puterea", ca a pus gand rau evazionistilor din industria de panificatie, Camera Deputatilor avand in pregatire o lege a painii care elimina produsele fara factura. ... Sa nu uitam ca au trecut trei ani.
Conditiile in care se desfasoara activitatea de cercetare arheologica la Rosia Montana sunt calificate de Beatrice Cauuet drept "inacceptabile", ea afirmand ca exista riscul ca o mare parte a sitului sa ramana nestudiat.
Din acel document se poate afla daca firma X si-a inregistrat in contabilitate factura primita de la firma Y.
In prima faza formatia s-a numit Sahara Dust, insa ulterior numele s-a schimbat in Epica, acesta fiind inspirat de albumul omonim al celor de la Kamelot. ... Trupa este cunoscuta pentru incoporarea a multe citate din filme in muzica sa dar si diverse elemente melodice.
Cica politia face anchete prin piata, sa vada cui au dat aia spaga legume si brinza. ... a parca asta conteaza, daca a mincat Stolojan rosii cu acte sau luate cu japca, ca trebuia omul sa ceara si factura, inainte de a minca un castravete.
google-analytics.com